Trädgård Norr
– för dig som odlar i tufft klimat

Annonsera

Trädgård Norr är trädgårdstidningen för odlare i tuffa klimat!

I Sverige innebär det odling i zon V, VI, VII, VIII (zon fem-åtta). Redaktionellt vill vi visa på möjligheterna när man odlar i tufft klimat. Vi gör trädgårdsvandringar i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Dalarna. De trädgårdsägare vi besöker ger odlingsråd och tips på härdiga växter. De experter som skriver i Trädgård Norr gör det med utgångspunkt från att odla i zonerna V-VIII. Vi lyfter fram erfarenheter och idéer som praktiskt kan användas av läsaren. Vi vill förmedla kunskap och inspiration och locka fram modet att prova!

 

Prenumeranterna och läsarna är aktiva och engagerade odlare!

Prenumeranterna blir fler och fler och många beställer också tidigare utgåvor av Trädgård Norr. Prenumeranterna sparar sin tidning och läser om och om igen. 

Vi har många fler läsare än antal prenumeranter – Trädgård Norr läses på biblioteket (65 bibliotek prenumererar), på arbetsplatsen och hos släkt och vänner! De läser allt i tidningen, "t.o.m. radannonserna" har flera läsare berättat för mig. En läsare berättade att hon tittar först i Trädgård Norr om hon hittar lämplig leverantör, när hon ska köpa något hon behöver för sitt odlande! Det betyder att även annonserna ses som viktig information och att dina annonser får lång livslängd!

Längst ner på denna sida ser du vad 19 av våra läsare tycker om Trädgård Norr!

 

Många följer oss i sociala medier

Vi finns på Facebook som Trädgård Norr - för odlare i tuffa klimat. I januari 2018 har vi ca 5.200 personer som följer oss där.

På Instagram finns vi som tradgard_norr, eller sök på #trädgårdnorr, där vi i januari 2018 har nästan 700 följare. Aktiva följare som kommenterar och reagerar, precis som de som läser Trädgård Norr.

 

Hög förnyelsegrad

Att Trädgård Norr behövs visar den höga graden av förnyelse! Ca 80% förnyar sin prenumeration år från år! Ett bra betyg från våra läsare som vi tackar för!

Drygt 11% har varit prenumeranter från starten 2005-2007. Då var Trädgård Norr 16 sidor "tjock", numera är den minst 48 sidor med många fina bilder i färg! Med andra ord så har Trädgård Norr trogna och engagerade läsare!

 

Lösnummerförsäljning i Sverige och Norge

Lösnummerdistributionen via Interpress/Tidsam omfattar dagligvaruhandel och Pressbyråer i Sverige och Narvesenbutiker i Norge. Din närmaste återförsäljare av Trädgård Norr som lösnummer, hittar du på startsidan längst ner till vänster. Klicka på Tidsam-knappen och skriv in ditt postnummer så visas (förhoppningsvis) en butik nära dig. Om inte så hör du av dig till mig för ett provex, när du funderar på att annonsera!

 

Hur vill du annonsera om dina produkter och tjänster till Trädgård Norrs läsare?

 

Radannonser under rubrik

Annonsera i varje nummer av Trädgård Norr med en radannons under rubrik! Du får fyra rader á 36-40 tecken; företagsnamn i fetstil och tre rader till info om dina produkter, telefon, hemsidesadress eller vad du önskar ska vara med.

Pris 495 kr per annons exkl moms.

Helårsboka fem nummer och betala för fyra! Pris helår 1.980 kr exkl moms. 

 

Traditionella annonser

Alla annonser placeras så att möjligheten till kontakt med läsaren blir så bra som möjligt. Helsidesannonser kan placeras på sidan två och på sista sidan.

 

Rabatt när du bokar flera annonser
Vid samtidig bokning av traditionella annonser, för införande under ett år, får du rabatt!

2-4 annonser ger dig 10% och fem eller fler annonser ger dig 15% rabatt!

Annonsmaterial tidning 

Materialdag avser tryckfärdigt material. Vill du ha hjälp med utformning och produktion av annonsmaterialet behöver vi digitala bilder, digital logotype och din text, minst en vecka före sista materialdag. Produktion av annons debiteras med 10% av bruttopris för annonsen och inkluderar två korrektur. Därefter debiteras kostnad per timme.

 

Länkarsidan

På länksidan ska Trädgård Norrs läsare hitta alla leverantörer de behöver när de söker produkter för balkong, uterum och trädgård! Rubrikerna är lika som på radannonssidan i tidningen, vi lägger också till rubriker efter behov. 

 

Välkommen med frågor och för att boka dina annonser i Trädgård Norr!

 

Materialadress tidning och webb: 

anna (at) annatherese.eu

 

>> Ladda ner PDF annonsprislista