Trädgård Norr
– för dig som odlar i tufft klimat

Nytt från Trädgård Norr

Trädgårdsvandring i zon 8 får vi följa med på i detta nummer! I Tärnaby växer det så det knakar och vi får se många vackra perenner som fungerar bra i denna trädgård. Med modet att prova kommer man långt!     Med kunskap kommer vi ännu längre! T.ex genom att lära oss om hur vi ska odla vitlök, hur... Läs mer.

Solbrud ska det vara, och inget annat - den vackra perennen på förstasidan i nr 2 och på bild 41 och 42 på sidan 13. Tack Susanna Rosén som uppmärksammat oss på detta!  På sidan 20 i nr 2 startar Susanna Roséns artikel "Japaninspiration i våra nordliga trädgårdar". Själv kommer jag att börja... Läs mer.

Nr 2 har gått till tryck och ska komma i din brevlåda på skärtorsdag (när du är prenumerant)! 52 sidor fyllda med tips, råd och inspiration inför kommande odlingssäsong. Bl.a. om havtornsodling med nya sorter och skötselråd. Du får lära dig bygga en örtspiral, som passar lika bra för perenner. Du... Läs mer.

Välkommen att köpa ditt eget ex i vår webshop som du kommer till när du klickar på den rosa stjärnan här till höger! 48 sidor fullspäckade om odling i tufft klimat. Välkommen att läsa om odling av dagliljor i zon 5 och grönsaks- och perennaodling i zon 7, om anläggning av markskiktet i en... Läs mer.

God fortsättning på det nya året 2018! Än är det ett tag innan vi längst i norr har vår och sommar, men det ljusnar för var dag som går!   Just nu pågår slutproduktion av Trädgård Norr nr 1/2018 som ska ligga hos tryckeriet på måndag morgon 22 januari. Då skickas också adresserna på betalda... Läs mer.

Sidor