Trädgård Norr
– för dig som odlar i tufft klimat

Nytt från Trädgård Norr

Trädgård Norr nr 2 har tema jord. Du får läsa om att odla i sand och gödsla med gräsklipp. Du får veta hur jorden ska vara beskaffad för att ge bästa förutsättningar för de växter du vill odla. Vi får också lära om gröngödsling, i artikeln om hållbart självhushåll i Skattungbyn i Dalarna zon 6-7.... Läs mer.

Fr.o.m 31 januari finns Trädgård Norr nr 1 att köpa hos ca 300 återförsäljare i Sverige och ca 100 återförsäljare i Norge! I Sverige finns vi i dagligvaruhandel och hos Pressbyrån, i Norge hos Narvesen. Titta efter Trädgård Norr hos din lokala matvaruhandel, på bensinmacken, i kiosken och... Läs mer.

Vi besöker Sandsele, Romarheden utanför Malung och Frevisören vid havet mellan Kalix och Haparanda. Mycket om att odla grönsaker och för- och nackdelar med en trädgård vid havet. Som vanligt får du tips på växter. Här får vi också första delen av ett skogsträdgårdsprojekt, och vad vi ska tänka på... Läs mer.

Välkommen att besöka vår webshop där du beställer tidningar, böcker och övriga produkter! Beställ och betala direkt för snabb leverans! Se innehåll i tidigare utgåvor under fliken Beställ.   Läs mer.

Med en önskan om en ljus och fröjdefull julhelg!   Läs mer.

Sidor