Trädgård Norr
– för dig som odlar i tufft klimat

Nytt från Trädgård Norr

Sangis zon 6, Orsa zon 6 och pioner i finska Lappland så långt norrut vi kan komma! I Trädgård Norr vill vi som vanligt visa att många fler växter än man tror klarar sig i tuffa klimat. Följ med till en fantastisk pionträdgård i finska Lappland! Och i Orsa hamnar vi nästan i Japan... Perennatips,... Läs mer.

Trädgård Norr nr 2 har tema jord. Du får läsa om att odla i sand och gödsla med gräsklipp. Du får veta hur jorden ska vara beskaffad för att ge bästa förutsättningar för de växter du vill odla. Vi får också lära om gröngödsling, i artikeln om hållbart självhushåll i Skattungbyn i Dalarna zon 6-7.... Läs mer.

Fr.o.m 31 januari finns Trädgård Norr nr 1 att köpa hos ca 300 återförsäljare i Sverige och ca 100 återförsäljare i Norge! I Sverige finns vi i dagligvaruhandel och hos Pressbyrån, i Norge hos Narvesen. Titta efter Trädgård Norr hos din lokala matvaruhandel, på bensinmacken, i kiosken och... Läs mer.

Vi besöker Sandsele, Romarheden utanför Malung och Frevisören vid havet mellan Kalix och Haparanda. Mycket om att odla grönsaker och för- och nackdelar med en trädgård vid havet. Som vanligt får du tips på växter. Här får vi också första delen av ett skogsträdgårdsprojekt, och vad vi ska tänka på... Läs mer.

Välkommen att besöka vår webshop där du beställer tidningar, böcker och övriga produkter! Beställ och betala direkt för snabb leverans! Se innehåll i tidigare utgåvor under fliken Beställ.   Läs mer.

Sidor